Hvor kører metrobusserne fra?

Fra natten til lørdag d. 10. februar til morgenen mandag d. 26. februar, 2024 indledes testkørslen på metrolinjen M4, der forlænges med fem nye stationer til Sydhavn og Valby. 
Testkørslerne er nødvendige i forbindelse med de påkrævede sikkerhedsgodkendelser. Derfor er det nødvendigt at lukke helt for M3 Cityringen og M4 i en periode på cirka to uger. 

Under den midlertidige lukning opfordres passagererne til at anvende andre transportformer, f.eks. cykel, bus, tog og andre metrolinjer. Derudover tilbydes Metroens passagerer metrobusser. Passagererne skal dog forvente meget længere rejsetid med metrobusserne end med Metroen. 

Kører metrobussen til alle M3 stationer ?

Grundet trafikale forhold i København kører der ikke metrobus til alle M3 stationer.
Hvis du skal af på en af følgende stationer: Nørrebro, Aksel Møllers Have eller Skjolds Plads, skal du derfor kombinere med anden transport. 

Brug for hjælp til at finde stoppestedet?

Vi har gjort vores bedste for at synliggøre Metrobussernes stoppesteder i byrummet, dog ønsker vi at gøre det endnu tydeligere. Derfor kan vi give dig den præcise rute fra din placering til dit stoppested. 

Du skal blot vælge rutevejledningen fra den station, du ønsker at rejse fra.

Find din præcise rute til metrobussen

Skal du rejse mellem Vanløse, Vestamager eller Lufthavnen?

Du kan med fordel kombinere metrobussen med M1 & M2, da vi stadig kører i begge retninger, trods den midlertidige lukning af M3 & M4.

Metroens linjekort