DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Nordhavn

Følg den kommende metrostation

Metrostationen Nordhavn åbner i starten af 2020 sammen med Orientkaj og forventes at få 5.000 daglige påstigere i 2025. Læs mere om stationen i 2020.

Se de seneste nyheder fra Nordhavn og metrobyggeriet generelt. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kontakt
Har du spørgsmål eller oplever gener ved byggeriet, kan du kontakte os på e-mail nabo@m.dk eller på tlf. 72 30 20 20.

Stationen over jorden

Nordhavn Metrostation er placeret på den kommende Nordhavns Plads i det nye Århusgadekvarter. Metrostationen kommer til at ligge ud mod Århusgade ved Kalkbrænderihavnsgade.

Metrostationen bliver forbundet med Nordhavn S-togsstation med en gangtunnel ned under Kalkbrænderihavnsgade, så det bliver nemt at skifte mellem metro og S-tog. Der kommer rullende fortov i gangtunnelen (som man kender det fra lufthavne), så det bliver hurtigt at skifte transportform. Det er planen, at S-togsstationen på et tidspunkt skal rykkes lidt længere mod nord, så afstanden bliver kortere mellem stationerne.