Året der gik på metrobyggeriet

21. december 2022

Inden længe bliver 2022 til 2023, og det er en god anledning til at se tilbage på et travlt og spændende år på byggeriet af M4 Sydhavn. I 2022 er der sket en masse, og derfor er 2022 også året, hvor de fem kommende stationer for alvor begyndte at ligne metrostationer. Der har nemlig været fuld gang i indretningen af stationerne under jorden, og det arbejde fortsætter i det nye år.

Se billeder fra året der gik på vores byggepladser
På alle fem byggepladser startede året med en masse rå beton og armeringsjern – og tomme tunnelrør de fleste steder. Men hen over året er både skinner, vægbeklædning, elektronik og meget andet kommet til – og nogle steder også rulletrapper. De fem stationer begynder efterhånden at ligne rigtige metrostationer. 

Læs mere om året der gik på byggepladsen på Havneholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen, Mozarts Plads og Ny Ellebjerg og se billeder fra alle byggepladserne.

Arbejdet fortsætter i det nye år
I det nye år fortsætter vi arbejdet ufortrødent, for 2023 bliver også et travlt år med at få stationer og tunneler klar. Vi glæder os til at byde alle velkomne i M4 Sydhavn i 2024.