Hygge-jazz og god stemning ved Metro-vognen på Havneholmen

21. maj 2024

Sidste stop på rundturen med Metro-vognen til de kommende stationer i Sydhavnen og Valby er Havneholmen, hvor vi runder af med hyggestemning og lidt stille jazz – en ægte søndagspause! Det er den 26. maj, og du er hermed inviteret. 

Hyggejazz med Riis & Horsfeldt
Den 26. maj ruller vi Metro-vognen ud nær Havneholmen og i samarbejde med de lokale cafeer sørger vi for en hyggelig eftermiddag i den stille havn ved Skibbroen. Duoen Riis & Horsfeldt sørger for den helt rette stemning. Med Jens på guitar og Andreas på klaver er der lagt op til en fin, musikalsk opleve, når de to kunstnere med deres instrumenter og intet andet lader musikken tale sproget, så vi alle kan læne os tilbage med en kop kaffe og tage et pusterum fra hverdagen. Det ér jo søndag.

Skal du være med til at klippe snoren til åbningen?
Til arrangementet fortsætter vi også konkurrencen, hvor du kan vinde retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen. Konkurrencen løber kun til vores nabo-arrangementer op til åbningen, så kig forbi og få et lod med i puljen – det er sidste chance den 26. maj. 

Du finder os ved Skibbroen 
Stationspladsen ved den kommende Havneholmen metrostation er i fuld gang med at blive anlagt, så du finder os, Metro-vognen og hyggestemningen i den fine, lille havn ved Skibbroen – lige rundt om hjørnet fra metrostationen. Vi er på plads den 26. maj mellem 11 og 15, og du er velkommen lige når det passer, for vognen er åben for besøg i hele tidsrummet – og du kan deltage i konkurrencen om retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen i hele tidsrummet. Riis og Horsfeldt underholder mellem 11 og 14, og når klokken rammer 15, siger vi tak for i dag. 

Det hele foregår på gadeplan, så der er ikke mulighed for at besøge stationsrummet ved dette arrangement, men vi står selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål om den kommende linje og fortælle meget mere om, hvad M4 til Sydhavn og Valby kan betyde for dig, når vi åbner til juni. 

Du kan også udfordre os – eller dine venner og familie – i et spil ’Metro-pong’ eller spotte en station på vores bogstavtavle, så kom og vær med til at sætte dit præg på åbningsarrangementet til sommer. 

Følg os på Facebook
Mens vi varmer op til sommerens åbning, kan du løbende følge byggeriet og få fif om lokalområdets mange muligheder i vores gruppe, ’M4 Sydhavn’, på Facebook. 

Vi glæder os til at se dig!