Fresco fyrer op under Metro-vognen på København Syd

16. april 2024

Næste stop på rundturen med Metro-vognen til de fem nye stationsområder i Sydhavn og Valby er København Syd. Hovedstadens kommende, store trafikknudepunkt. Når vi kigger forbi, bliver det med fint besøg af freestyle-rapperen, Fresco, sjove aktiviteter og en underholdende eftermiddag i den kommende Metro-åbnings tegn. 

Friske Fresco freestyler
Fresco er freestyle-rapper og en af landets bedste, hvis du spørger os. Han har indtaget scener hos både kongehuset, Operaen, Tivoli, DR Koncerthuset og en lang række festivaler, og den 24. april kan du opleve ham ved vores Metro-vogn ved NEXT Sukkertoppen på København Syd. 

Fresco kan det der med ord, og med sit skarpe øje kigger han sig omkring og freestyle-rapper om livet omkring København Syd en helt almindelig onsdag i april. Det travle område summer af folk på vej, studerende på farten, byggearbejdere på arbejde, kranernes dans, togenes rytmik og lokallivets mangfoldighed. Alt det sætter Fresco ord på med et glimt i øjet og en rap replik. 

Du kan være med til at byde ind. På dagen kan du mellem 14 og 16 skrive input til Fresco, og ved 16-tiden giver han sit bud på, hvad der gør Sydhavnen og Valby helt unik. Lige dér. Uden forberedelse. 

Skal du være med til at klippe snoren til åbningen?
Til arrangementet tager vi også hul på en konkurrence, hvor du kan vinde retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen. Konkurrencen løber over de næste tre Metro-vogn-arrangementer, så kig forbi og få et lod med i puljen. 

Du finder os ved NEXT Sukkertoppen
Du finder os, Fresco og Metro-vognen ved NEXT Sukkertoppen på Carl Jacobsens Vej ved København Syd. Vi er på plads den 24. april mellem 14 og 17, og du er velkommen lige når det passer, for vognen er åben for besøg i hele tidsrummet – og du kan deltage i konkurrencen om retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen i hele tidsrummet. Mellem 14 og 16 kan du opleve Fresco freestyle ind imellem, og Fresco fyrer freestyle-finalen af kl. 16, inden vi lukker ned for i dag kl. 17. 

Det hele foregår på gadeplan, så der er ikke mulighed for at besøge stationsrummet ved dette arrangement, men vi står selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål om den kommende linje og fortælle meget mere om, hvad M4 til Sydhavn og Valby kan betyde for dig, når vi åbner til juni. 

Du kan også udfordre os – eller dine venner og familie – i et spil ’Metro-pong’ eller spotte en station på vores bogstavtavle, så kom og vær med til at sætte dit præg på åbningsarrangementet til sommer. 

Følg os på Facebook
Mens vi varmer op til sommerens åbning, kan du løbende følge byggeriet og få fif om lokalområdets mange muligheder i vores gruppe, ’M4 Sydhavn’, på Facebook. 

Vi glæder os til at se dig!