Tak for besøget til Åben Byggeplads på Mozarts Plads

5. marts 2024

Søndag den 3. marts holdt vi Åben Byggeplads på den kommende Mozarts Plads metrostation på M4-forlængelsen til Sydhavn og Valby. Tusind tak til alle jer, der trodsede det grå og kølige vejr og lagde vejen forbi. I var alle med til at gøre dagen til en fantastisk dag. 

Søndagens feststemning satte barren højt for forventningerne til sommerens åbning af M4-forlængelsen til Sydhavn og Valby. Mere end 1.500 glade gæster kom forbi til Åben Byggeplads-arrangementet på Mozarts Plads – glade gæster, som vist glæder sig lige så meget til sommerens åbning, som vi gør. 

Tale af overborgmesteren
Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen satte ord på, hvad Metroen betyder for byen som metropol og samlingspunkt og for hovedstadsområdet i det hele taget. I dag er det svært at forestille sig et København uden Metroen til at bringe os alle rundt. 

Engageret kunstner fortalte om sit værk
I stationsrummet fortalte den lokale kunstner Christian Schmidt-Rasmussen stolt om sit værk ’Ud af barndommen’, som allerede pryder stationsrummet og kommer til at gøre det de næste mange år. ’Ud af barndommen’ tager udgangspunkt i stemningen omkring Sydhavn. De to vægmalerier i stationsrummet kobler nutid og fremtid gennem en række abstrakte figurer på den dybsorte baggrund. 

Tak til jer, der deltog
Dagens ægte hovedpersoner var alle jer, der kiggede forbi med godt humør, store smil og forventningsfulde blikke rettet mod indgangen til stationen. I var alle med til at gøre dagen til en super hyggelig dag. Vi glæder os til sommer! 

Følg med i vores gruppe på Facebook, M4 Sydhavn, frem mod åbningen – så får du altid seneste nyt om området, Metroen og de mange muligheder, der venter, når kalenderen viser sommer og vi kan invitere alle indenfor på M4 til Sydhavn og Valby. 

Her nedenfor kan du se et par billeder fra dagen. 

Gæster til Åben Byggeplads på Mozarts Plads
Gæster til Åben Byggeplads på Mozarts Plads
Overborgmesteren holder tale
Stationsrummet på Mozarts Plads
Overborgmesteren og kunstneren
Gæster til Åben Byggeplads på Mozarts Plads
Gæster til Åben Byggeplads på Mozarts Plads