Kom til krea-workshop ved Metro-vognen på Teglholmen

6. maj 2024

På vores rundtur med Metro-vognen til de kommende stationer i Sydhavnen og Valby er turen nu kommet til Sluseholmen og Teglholmen. Kom forbi til en hygge-eftermiddag i kreativitetens tegn ved Skolen i Sydhavnen onsdag den 15. maj. 

Kunst og krea – M4 Sydhavns kendetegn
M4 til Sydhavn og Valby åbner den 22. juni – og det gør den med fem nye stationer, som alle er indrettet med kunst fra kælder til kvist. Kunstværkerne er integreret i stationernes design, og kunst og kreativitet er et unikt kendetegn for de kommende stationer. 

Når vi kigger forbi med Metro-vognen den 15. maj, så står eftermiddagen derfor i kunsten og kreativitetens tegn. Vi har materialerne – I er kunstnerne! Kom og mal et kunstværk til os, som vi skal bruge i forbindelse med åbningsdagen til sommer. 

Skal du være med til at klippe snoren til åbningen?
Til arrangementet fortsætter vi også konkurrencen, hvor du kan vinde retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen. Konkurrencen løber kun til vores nabo-arrangementer op til åbningen, så kig forbi og få et lod med i puljen.  

Du finder os ved Skolen i Sydhavnen
Området ved den kommende Sluseholmen metrostation er optaget af en række større byggerier, så du finder os, Metro-vognen og krea-workshoppen ved Skolen i Sydhavnen, som ligger på Støberigade 1 på Teglholmen. Vi er på plads den 15. maj mellem 14 og 17, og du er velkommen lige når det passer, for vognen er åben for besøg i hele tidsrummet – og du kan deltage i konkurrencen om retten til at være med til at klippe snoren på åbningsdagen i hele tidsrummet. Den kreative workshop er åben til 16.30. 

Det hele foregår på gadeplan, så der er ikke mulighed for at besøge stationsrummet ved dette arrangement, men vi står selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål om den kommende linje og fortælle meget mere om, hvad M4 til Sydhavn og Valby kan betyde for dig, når vi åbner til juni. 

Du kan også udfordre os – eller dine venner og familie – i et spil ’Metro-pong’ eller spotte en station på vores bogstavtavle, så kom og vær med til at sætte dit præg på åbningsarrangementet til sommer. 

Følg os på Facebook
Mens vi varmer op til sommerens åbning, kan du løbende følge byggeriet og få fif om lokalområdets mange muligheder i vores gruppe, ’M4 Sydhavn’, på Facebook. 

Vi glæder os til at se dig!