Børneunderholdning og Metro-sjov ved Enghave Brygge

27. marts 2024

Efter en velbesøgt og hyggelig start ved Mozarts Plads ruller vi nu videre med vores Metro-vogn på rundtur i Sydhavnen og Valby frem mod åbningen til sommer. Næste stop på turen er Enghave Brygge, hvor vi byder på ægte brygge-stemning, sjove aktiviteter, optræden for – og med – ungerne og en hyggelig eftermiddag i den kommende Metro-åbnings tegn. 

Gak og løjer med Paolo Nani
Stationspladsen på Enghave Brygge er i fuld gang med at blive anlagt, så på denne dag er vi rykket hen til Christian Langes Plads nær havnebus-stoppestedet og den lille, hyggelige havn. De lokale cafeer hjælper med den rette stemning, og kl. 13  kan de mindste få sig en på opleveren, når den fabelagtige performer, Paolo Nani, tager børn og barnlige sjæle med i en sjov optræden på de skrå brygge-brædder. Resten må du kigge forbi og opleve! 

Du kan selvfølgelig også udfordre os – eller dine venner og familie – i et spil ’Metro-pong’ eller spotte en station på vores bogstavtavle, så kom og vær med til at sætte dit præg på åbningsarrangementet til sommer. 

Vi står selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål om den kommende linje og fortælle meget mere om, hvad M4 til Sydhavn og Valby kan betyde for dig, når vi åbner til sommer. 

Du finder os på Christian Langes Plads
Du finder os på den hyggelige Christian Langes Plads søndag den 7. april mellem 11 og 15. Du er velkommen, når det lige passer, for vognen er åben for besøg i hele tidsrummet. Performeren Paolo Nani underholder kl. 13 , og arrangementet slutter kl. 15. Det hele foregår på gadeplan, så der er ikke mulighed for at besøge stationsrummet ved dette arrangement. 

Følg os på Facebook
Mens vi varmer op til sommerens åbning, kan du løbende følge byggeriet og få fif om lokalområdets mange muligheder i vores gruppe, ’M4 Sydhavn’, på Facebook. 

Vi glæder os til at se dig!