DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Nørrebro

Følg den kommende metrostation

Metrostationen Nørrebro åbner i sommeren 2019 sammen med de øvrige stationer på Cityringen og forventes at få 20.000 daglige påstigere i 2025. Læs mere om stationen i 2019.

Se de seneste nyheder fra Nørrebro og metrobyggeriet generelt. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kontakt
Har du spørgsmål eller oplever gener ved byggeriet, kan du kontakte os på e-mail nabo@m.dk eller på tlf. 72 30 20 20.

 

Stationen over jorden

Metrostationen Nørrebro vil ligge parallelt med højbanen på Folmer Bendtsens Plads, og i fremtiden vil der kun køre busser og cykler i gaden.

Hovedtrappe, elevatorer og ovenlys bliver placeret på det udvidede fortovsareal, mens cykelparkering og cykelpassage bliver placeret på den anden side af Højbanen. Det areal, der før fremstod som bagsiden af stationen, bliver en aktiv del af byrummet.

Området giver mulighed for mere byliv og plads til ophold, hvilket er ønsket fra mange lokale københavnere i forbindelse med Åben Tegnestue-arrangementerne i 2010.

Se det detaljerede kort over metrostationens forplads