DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Enghave Plads

Følg den kommende metrostation

Metrostationen Enghave Plads åbner i sommeren 2019 sammen med de øvrige stationer på Cityringen og forventes at få 13.000 daglige påstigere i 2025. Læs mere om stationen i 2019.

Se de seneste nyheder fra Enghave Plads og metrobyggeriet generelt. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kontakt
Har du spørgsmål eller oplever gener ved byggeriet, kan du kontakte os på e-mail nabo@m.dk eller på tlf. 72 30 20 20.

Stationen over jorden

Stationselementerne er placeret centralt på pladsen. Ved at lukke for gennemkørende trafik på den sydlige del af pladsen bliver der mulighed for ophold af forskellig karakter. Cykelparkeringen er primært placeret ud mod gaden under trærækken og efter en idé fra Åben Tegnestue ligeledes også ved tilkørselsgaderne til stationen.

Landskabsarkitekternes største udfordring har her været at udforme et byrum, der skaber muligheder for alle de aktiviteter, som har gjort Enghave Plads til en af de mest elskede byrum på Vesterbro.

Der bliver derfor brugt forskellige typer af beplantning også store enkeltstående træer, samt nicher og byinventar for at opnå dette.

 

Se detaljeret kort over stationen over jorden