Sådan kører vi under Touren i København

Metroen kører døgnet rundt under hele touren præcis, som vi plejer. Fredag d. 1. juli og lørdag d. 2. juli har vi endda indsat maksimalt antal tog, så Metroen kører med 2-4 minutters mellemrum hele dagen. Desuden vil alle stationer på eller tæt på ruten være bemandet af Metro stewards, som sørger for at hjælpe alle passagerer godt på vej. 

På grund af store tilskuermængder og afspærringer i hele byen vil der på nogen stationer være mange mennesker, og man kan derfor ikke nødvendigvis komme med det første tog. Metroen kører med 2-4 minutters mellemrum, så der skal nok komme et nyt tog inden for kort tid. Husk at vise hensyn og give plads til dem, der stiger af togene og skal forlade stationerne.   

Planlæg din rejse med bus, tog og Metro på vores fælles rejseside 'Transport til Touren'.

Allerede fra d. 27. juni bliver byen gradvist spærret for kørsel i biler, busser og på cykel. Hvis du bor i byen eller skal på besøg, vil du derfor måske skulle finde nye rejseveje. På det fælles site for transportselskaberne kan du planlægge din rejse.

Transport til Touren

Må jeg tage min cykel med i Metroen?

1. juli og 2. juli forventer vi store passagermængder, så vi anbefaler klart, at du undlader at tage din cykel eller andet stor bagage med i Metroen. Du kan parkere din cykel ved stationen i stedet – det vil give både dig og dine medpassagerer den bedste oplevelse på rejsen.

Gode råd til din Metrotur under Tour-ugen

  • Husk at vise hensyn og giv plads. Metroen kører med 2-4 minutters mellemrum, så der kommer et nyt tog inden for kort tid.
  • Parkér din cykel på ved Metroens stationer i stedet for at tage den med på rejsen.
  • Står du af og på Rådhuspladsen St., skal du være opmærksom på at indgangen ligger i et lukket område, hvor der kun er én udgang. Det kan derfor være en fordel at benytte en af de nærliggende stationer Gammel Strand eller København H.
  • De store stationer omkring etapen kan være ekstra travle fredag d. 1. juli. Overvej derfor, om det er muligt at benytte en af nabostationerne.
  • Information om trafik finder du på letourcph.dk. Her kan du få information om alt fra lokale parkeringsforhold, afspærringer samt råd, hvordan man kommer uden om løbet, på arbejde, i sommerhus eller på ferie samtidig med Tour de France.