DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Metroen på Twitter

Få trafikinformation på Twitter.

Tilmeld dig Trafikinformation@MetroenKBH og få løbende opdateringer om metroens  drift 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen  – både når det gælder de planlagte driftsændringer og dem, der pludselig opstår.

Trafikinformation@MetroenKBH er oprettet som en service til metroens passagerer i forbindelse med projektet med at opsætte perrondøre på de overjordiske stationer – fordi projektet i perioder vil betyde længere rejsetid for en del af vores passagerer. Projektet løber fra april 2014 til maj 2015.

Få svar hverdage kl. 8-16
Vi følger løbende vores Twitterkonto, men svarer hovedsageligt hverdage kl. 8-16.

Det vi ikke svarer på over Twitter
Har du spørgsmål til Kundeservice om f.eks. en afgift, skal du ikke gå via Twitter, men i stedet klikke videre til m.dk/kundeservice. På den måde kommer din henvendelse rigtigt ind i vores system, og vi kan behandle den hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til metrobyggeriet? Så klik her 

Hold den gode tone
For at alle skal føle sig velkomne, forbeholder vi os retten til at rapportere og blokere brugere, der gentagne gange skriver i et anstødeligt sprog eller på anden måde udviser mangel på respekt for andre brugere på vores konto. Spam vil blive slettet.

Se metroens rejseregler
Se hyppigt stillede spørgsmål