DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Rejs med hund

Din hund er velkommen. Husk bare at købe billet til den.

Små hunde i tasker rejser gratis. Men du skal købe en børnebillet til større hunde, og du må maksimalt have én taske med hunde og én hund i snor med. Du kan også checke den ind på dit rejsekort. Førerhunde rejser gratis med metroen. 

Større hunde skal være i snor under hele rejsen og have en børnebillet. Det er muligt at checke den ind på dit rejsekort eller at købe et rejsekort flex, hund. Ved større hunde forstås hunde, som ikke transporteres i en taske, et bur eller lignende. Der må dog højst medtages 1 hund i snor pr. kunde. Hunde må ikke opholde sig ved de seks forreste og bagerste sæder i toget, da disse sæder er forbeholdt allergikere. Hunde må ikke opholde sig på togets sæder. Førerhunde rejser gratis med metroen.

Mindre dyr, herunder små hunde, må medbringes gratis i metroen, forudsat at de under hele rejsen er anbragt i dertil beregnet taske, bur eller transportkasse, der maksimalt måler 100x60x30 cm. Der må medbringes en taske eller lignende til opbevaring af mindre hunde pr. kunde.

Metroens servicepersonale kan afvise kunder med hunde, der er til gene for andre kunder. For eksempel hvis der er for mange kunder med, eller hvis hunden opfattes som truende.