DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Sådan behandler vi personoplysninger

NB! Vi er i øjeblikket i gang med at gennemgå vores procedure for at sikre, at vi lever op til gældende lovgivning. (22. juni 2017)

Når du modtager en kontrolafgift, opretter stewarden en kontrolafgift på sin håndholdte PDA (personal digital assistant, dvs. en lommecomputer). Stewarden bruger de oplyste data til at finde dig i CPR registeret og dermed sikre, at vi udsteder kontrolafgiften til den korrekte person. Stewarden vil ofte tage et billede af den ID, du viser. Billedet er en ekstra sikkerhed for, at vi får de korrekte oplysninger på kontrolafgiften. Samtidig er billedet en stor hjælp for indehaveren i sager, hvor et ID-kort bliver misbrugt af en 3. person.

Både personoplysninger og de billeder, som stewarden tager, bliver automatisk sendt fra den håndholdte PDA til en lukket server i kundeservice senest 15 minutter senere. Herefter ligger de ikke længere på den håndholdte PDA.

Billedet bliver opbevaret på serveren sammen med information om kontrolafgiften i maksimalt fem år, hvorefter det bliver slettet. Kun medarbejdere i Kundeservice har adgang til informationerne i denne periode. Denne proces sikrer, at vi lever op til både Lov om behandling af personoplysninger og Regnskabsloven.

Kontakt kundeservice