DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Sikkerhed i metroen

Sikkerhed og tryghed er på forskellige måder tænkt ind i metroens udformning og materialer.

Metroen er førerløs og styres af et fuldautomatisk styresystem, som overvåger driften, fungerer som autopilot og griber ind, hvis der skulle opstå fejl. Risikoen for menneskelige fejl minimeres som følge af dette automatiske styresystem.

For at brandsikre metroen er tog og stationer bygget af materialer, der ikke kan brænde og som kun udvikler minimal og ugiftig røg. Metroen er naturligvis også udstyret med automatiske brandalarmer og brandslukkere.

Skulle der på trods af metroens mange sikkerhedsforanstaltninger ske en ulykke, er der et veldefineret beredskab, og der holdes jævnligt fuldskala øvelser.

Metroens personale er til stede i metroen hele døgnet. Som passager skal du kunne føle dig tryg hele vejen gennem din rejse med metroen. Læs mere om tryghed i metroen nedenfor.

Læs om