Metroen har lanceret ny opgraderet hjemmeside

5. juli 2019

Metroens hjemmeside har fået sig en ordentlig make-over. Tag en tur på den nye hjemmeside, hvor du som altid kan blive klogere på Metroen.

Cityringens åbning står for døren, og måske har du indenfor den seneste uge slået et smut forbi vores hjemmeside www.m.dk og bemærket, at sitet har fået et større og gennemgribende ansigtsløft – både ift. indhold, design og teknik. Når vi har fået ny hjemmeside skyldes det bl.a. åbningen af Cityringen (M3) og linjen til Nordhavn (M4). Anlægsarbejdet og det grønne hegn har fyldt meget i bybilledet, men nu ser vi lyset for enden af tunnelen, byggeriet er tættere og tættere på at være færdigt, og derfor er behovet for byggeinformationer mindre.

Brug for den gode trafikinformation
Udvidelsen af Københavns metrosystem betyder også, at der vil blive foretaget ca. dobbelt så mange rejser med metroen, og mange vil ikke hidtil have været faste brugere af metroen. Samtidig er der mange af vores eksisterende passagerer, som skal vænne sig til at bruge de nye linjer, og netop derfor vil vi på Metroens nye hjemmeside gøre, hvad vi kan for at hjælpe alle godt i gang med den nye smutvej gennem byen. I samme anledning har vi benyttet lejligheden til at gøre transportfællesskabet DOT - Din Offentlige Transport endnu mere synligt på siden. Det er nemlig igennem DOT, vi bl.a. leverer de nyttige informationer om billetter, rejseregler, kundeservice og ikke mindst trafikinformationer på tværs af de offentlige transportformer. Derfor vil vi fremover på m.dk have mindre af den slags information, hvorfor vi i stedet leder vores passagerer videre til de relevante sektioner på www.dinoffentligetransport.dk.

Samme site i helt nye klæder
Endelig er Metroens nye hjemmeside også en anledning til at vise metroen frem i sin opdaterede 2019-form. Den tidligere hjemmeside kan nemlig dateres tilbage til 2012, og som mange nok ved, kan der nå at ske rigtig meget nyt på 7 år – både i web- og transportverdenen. Det var nemlig også her, byggeriet af Cityringen for alvor gik i gang og ændrede bybilledet.

Vi håber, at du vil tage en tur rundt på vores nye hjemmeside og ikke mindst, at du kan lide, hvad du ser! Og skriv endelig til os, hvis du falder over fejl, mangler mm., for der vil altid være nogle små børnesygdomme forbundet med det at gå i luften med noget helt nyt. Det kan du gøre på via vores kontaktformular her