Find og scan fire julemænd på Cityringen, som guider jer til ord, I skal bruge til at lave en julehistorie. Når I har lavet jeres egen lille julehistorie, deltager I i konkurrencen om en weekendtur for hele familien til LEGOLAND® og LEGO® julegaver for en samlet værdi af 10.411 kr.

Man skal være minimum 18 år for at indsende en julehistorie og deltage i konkurrencen.

Konkurrencevilkår og -betingelser for Julejagten
linjekort

SÅDAN LEGER I MED

Julejagten foregår via jeres smartphone, som I bruger til at scanne QR koder med. For at deltage i konkurrencen skal I til sidst skrive jeres egen lille 2-3 linjers julehistorie på telefonen.

I kan lege med de tre første weekender i november – lørdag og søndag d. 4.-5., 11.-12. og 18.-19. november kl. 11-16. Det tager ca. 1-2 timer at deltage.

Der er otte poster i alt i Julejagten – fire metrostationer og fire steder ”over jorden”.

 

Sådan deltager I:

1. Besøg alle disse fire metrostationer på M3: Frederiksberg, København H, Gammel Strand og Kongens Nytorv (I kan starte på hvilken som helst af de fire stationer)

2. Find en LEGO julemand på hver af stationerne og scan QR koden – julemanden fortæller jer, hvor I skal gå hen

3. Gå til destinationen, scan QR koden og få jeres juleord

4. Gentag punkt 2 & 3 indtil I har samlet i alt fire juleord

5. Skriv jeres egen lille julehistorie – alle fire juleord skal indgå

6. Indsend julehistorien via telefonen for at deltage i konkurrencen om en familie-weekendtur til LEGOLAND til en værdi af 5.411 kr. + LEGO julegaver for 5.000 kr.

OBS. Hvis I starter Julejagten, men ikke gennemfører samme dag, kan I sagtens spille videre, når Julejagten åbner igen. Se perioden ovenfor.

Konkurrencevilkår og -betingelser for Julejagten

KONKURRENCEN

Julen handler om at give – og vi deler også gladeligt ud i Julejagten. Én heldig familie vinder nemlig en weekendtur til LEGOLAND i juleåbningsperioden + LEGO julegaver for 5.000 kr. Samlet værdi 10.411 kr. Her kan I læse mere om Jul i LEGOLAND®.

 

Læs mere om konkurrencevilkår og -betingelser

præmiebillede

5.000 LEGO® GAVER UDDELES HVER DAG

Ud over konkurrencepræmien deler vi intet mindre end 30.000 små LEGO julegaver ud, mens Julejagten står på – dvs. 5.000 gaver hver eneste lørdag og søndag d. 4.-5., 11.-12. og 18.-19. november. Gaverne bliver delt tilfældigt ud på Cityringen M3 på strækningen fra Frederiksberg til Kongens Nytorv, og er altså ikke noget man ”spiller sig til”. Kig efter os på M3 – måske er I en af de heldige.

LEGO Gaver

BUILD TO GIVE

Som en del af læringen i Julejagten indgår LEGO Build to Give, der handler om at hjælper børn, som har brug for mere leg i deres liv. Ved at bygge et hjerte af LEGO klodser og dele det på sociale medier med hashtag #BuildToGive, er I med til at give en julegave til et barn i Red Barnets frivillige indsatser i Danmark. I kan lære mere om tiltaget i løbet af Julejagten eller her.

Præmie

Præmien består af to dele, som én heldig familie vinder:

1) En familie-weekendtur til LEGOLAND i perioden 24.11-31.12.2023 hvor julestemningen spreder sig i parken

2) LEGO julegaver for store og små

Samlet værdi 10.411 kr.

 

Familieturen til LEGOLAND er for fem personer inklusiv en overnatning i en weekend på Hotel LEGOLAND, adgang til LEGOLAND parken i to dage og aftenbuffet inkl. et glas vin, en øl eller sodavand pr. person og morgenmad på Hotel LEGOLAND (værdi 5.411 kr.).

LEGO julegaverne vælges af vinderfamilien baseret på udvalget og vejledende priser anført i produktkataloget for juli-december 2023 (værdi 5.000 kr.).

Du kan læse mere om Julen i LEGOLAND på dette link Jul i LEGOLAND® – husk at parken holder juleåbent fra 24.11-31.12.2023

LEGO® Gaver

Gaverne er små byggesæt i poser fra hhv. LEGO DUPLO®, LEGO City, LEGO Creator, LEGO Technic, LEGO Friends og LEGO Classic. Alle gaverne har en værdi af 29,95 kr. pr. stk. (vejl. pris). Der uddeles én gave pr. person. Gaverne uddeles udelukkende til børn, såfremt disse er ledsaget af en forælder eller anden voksen (18 år eller derover), som har givet tilladelse til dette.

Uddelingen af gaverne finder sted indtil 5.000 stk. er givet væk pr. dag, eller indtil Julejagten den pågældende dag slutter kl. 16. LEGO Koncernen eller Metroselskabet er ikke ansvarlige for tabte dele. Skulle der opstå køsituationer eller anden aktivitet i toget, som gør at enkelte personer ikke når at modtage sin gave inden afstigning, kan hverken LEGO Koncernen eller Metroselskabet holdes ansvarlig herfor. Der kan forekomme pauser i gaveuddelingen i løbet af tidsrummet kl. 11-16 i forbindelse med bl.a. opfyldning. Der uddeles kun gaver i metrotoget. Det er ikke en nødvendighed at deltage i Julejagten for at få en gave. LEGO Koncernen og Metroselskabet forbeholder sig retten til at stoppe eller pause uddelingen af gaverne, såfremt sikkerheden i toget eller på perronen ikke overholdes eller findes tilstrækkelig. Vi opfordrer til, at alle smider overflødigt skrald i en skraldespand.

Vi håber, I
leger med fra d. 4. november

julejagten

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2023 The LEGO Group