DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Billedgalleri: En 700 ton tunnelboremaskine bliver til

I Nørrebroparken er entreprenøren i fuld gang med at samle den første tunnelboremaskine, der bliver sendt af sted i løbet af sommeren. Tusindvis af store og små maskindele bliver sat sammen og ender med at blive et boremaskine på over 100 meter.

20. juni 2013

Tunnelboremaskinen i Nørrebroparken er i gang med at blive samlet, og det meste af fronten på maskinen er efterhånden på plads. Entreprenøren er begyndt at samle den del af maskinen, som indeholder de tekniske installationer, der bliver brugt til at styre tunnelboremaskinen. Det er de lange, hvide elementer, du kan se på billederne til højre. 

Navnene til tunnelboremaskinerne er netop faldet på plads, og tunnelboremaskinen, der pt. er i gang med at blive samlet, skal hedde Nora.

Se flere billeder ved at klikke på billedet til højre.