DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Stationen under jorden

København H bliver i en varm og dyb rød farve, der signalerer trafik, transport og transit. Den røde farve går igen på tre af Cityringens metrostationer, hvor der er mulighed for at skifte til S-tog. Det gælder København H, Østerport og Nørrebro. Den dybe røde farve er derfor en hilsen til S-togene og DSB.

Stationen over jorden

Stationen er placeret i Stampesgade med hovedtrappen orienteret ud mod Halmtorvet. Elevatorer og ovenlys bliver indpasset i byrummet, som bliver lukket for gennemkørende trafik. Denne trafikløsning var en idé, der fremkom på borgerdialogen Åben Tegnestue. Ideen indebærer, at der bliver skabt mulighed for ophold, og byrummet bliver en naturlig forlængelse af hele strækningen fra Sønder Boulevard og Halmtorvet.

Der bliver underjordisk forbindelse mellem Metroen og perronerne på Hovedbanegården.

Se det detaljerede kort af stationen over jorden (pdf).

 

Stationen over jorden

Den primære del af cykelparkeringen på denne station bliver afviklet på en del af det areal, hvor Byhaven har ligget. Det grønne areal bliver reetableret på den del, hvor der ikke bliver etableret cykelparkering.

Se det detaljerede kort af stationen over jorden (pdf).