DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Billedgalleri: Samling af tunnelboremaskine

Tunnelboremaskinen Minerva er i gang med at blive samlet i bunden af tunnelskakten i Nørrebroparken. Se billeder af arbejdet.

Opdateret: 28. maj 2015

Lørdag den 23. maj gik vi i gang med at samle tunnelboremaskinen Minerva i skakten på tunnelarbejdspladsen Nørrebroparken. De store maskindele, der udgør borehovedet på tunnelboremaskinen, blev sænket ned i skakten ved hjælp af en særlig kran, der kan håndtere meget tunge løft. Du kan se flere billeder af arbejdet ved at klikke på billedet til højre.

Arbejdet med at samle den 110 meter lange tunnelboremaskine vil vare 1-2 måneder, inden Minerva er klar til at bore.

Minerva starter på en ny tunnelstrækning
Minerva er den tredje tunnelboremaskine, der bliver samlet på byggepladsen Nørrebroparken. I forvejen borer tunnelboremaskinerne Nora og Tria fra Nørrebroparken i retning mod Sønder Boulevard. Minerva skal bore strækningen mellem Nørrebroparken og Øster Søgade sammen med tunnelboremaskinen Eva, som samles i bunden at Nørrebroparkens tunnelskakt i løbet af sommeren.

Minerva forventes at blive sendt afsted i slutningen af sommeren. 

Sådan borer vi tunneler
Tunnelboremaskinernes ruter