DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Særlige vejrforhold

Der er klare regler for Metroen i tilfælde af fx storm.

Storm
Der er helt klare retningslinjer for, hvornår metroen kører og ikke kører i tilfælde af storm: Ved middelvindhastigheder mellem 19 meter per sekund og 24,8 meter per sekund bemandes togene på de overjordiske strækninger med metro stewards, der kan være klar til at standse toget, hvis der skulle komme noget ned på skinnerne. Togene køres med maksimalt 30 km i timen - den almindelige gennemsnitshastighed er 40 km i timen.

Hvis vindhastigheden overstiger 24,8 meter per sekund, ledes togene væk fra de overjordiske strækninger og ind i en tunnel, og de overjordiske stationer lukkes. Så snart vindforholdende forbedres, foretages der kontrolkørsel på strækningen, og passagerdriften genoprettes.

Andre vejrforhold herunder sne
Under andre vejrforhold, herunder sne, vil situationen blive vurderet fra gang til gang og togtrafikken tilpasset herefter. Det kan betyde længere rejsetid eller omstigning på enkelte stationer, da togene vil køre med nedsat hastighed på dele af strækningen (de overjordiske strækninger).

Tilbage