DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

1. december 2017

Film: Rundtur på Sydhavns fem fremtidige metrostationer

Sydhavn bliver hjem til fem nye metrostationer, der åbner i 2024. Kom med på en guidet rundtur, og bliv klogere på, hvor stationer skal ligge, hvordan områderne ser ud nu, og hvordan de vil forandre sig.

Mikkel Kjær Hansen, der er projektchef i Metroselskabet, tog for et par uger siden på en dagsudflugt til Sydhavn med et kamerahold under armen. Her viste han rundt og fortalte om de områder af Sydhavn, der gennemgår en stor forandring i løbet af de næste år.

I 2018 begynder vi nemlig at anlægge de fem stationer, som i fremtiden vil blive brugt af omkring 29.000 passagerer hver dag. Årligt svarer det til, at 9 millioner passagerer tager metroen fra enten Havneholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen, Mozarts Plads eller metrostationen Ny Ellebjerg.

Se filmen og hør mere om den enkelte station eller læs mere om Sydhavnslinjen.