DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

6. oktober 2017

Kom til Kulturnat med metroen

Du er inviteret med under Rådhuspladsen, så du kan skyde din efterårsferie i gang med en kulturnat i metroens, togenes og stationernes tegn.

Endnu en gang kan du komme med under Københavns historiske Rådhusplads, når Metroselskabet åbner trappen ned til den kommende station.

Sidste år besøgte over 10.000 gæster vores byggeplads til Kulturnatten, så det kan være en god idé at komme i god tid. Det er dog ikke kun under jorden, du kan blive klogere på metroen. Den mobile udstilling "På Sporet af Metroen" holder nemlig åbent, så hvis de mindste metrofans skulle have mere lyst til at udgrave deres egen station i stedet for at se den rigtige vare, kan det også lade sig gøre. 

Hvor: Rådhuspladsen
Hvornår: 13. oktober 2017 kl. 18-22

Hør, hvordan metro og letbane binder byen sammen
Konstant bliver der bygget nye forbindelser i hovedstaden, og et af de nyeste skud på stammen er Hovedstadens Letbane. Kom forbi Transport-, Bygnings- og Boligministeriet og find ud af, hvad der kommer til at binde byen endnu bedre sammen i fremtiden. 

Hvor: Foran Transport-, Bygnings- og Boligministeriet
Hvornår: 13. oktober 2017 kl. 18-22

Klik på billedet og se flere fotos fra sidste års arrangement.