DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

1. december 2017

Den bedste udsmykning på metrohegnet er kåret

Hvert år bliver to priser uddelt til de bedste værker på de grønne byggepladshegn ved en festlig begivenhed kaldet Hegnspælen. Her kan du læse mere om de heldige vindere, som gik hjem med en ”hegnspæl-statuette” og 10.000 kr.

Onsdag den 22. november fandt den årlige begivenhed, Hegnspælen, sted. Hegnspælen er et award show, hvor der i løbet af aftenen bliver uddelt to priser til de bedste værker på hegnene omkring Cityringens og Nordhavnlinjens metrobyggepladser.

I år løb Miki Pau Otkjær med Publikumsprisen for sit værk på byggepladshegnet i Nordhavn ved navn ”Hænder”. Publikumsprisen uddeles til den kunstner, som har fået flest stemmer i den online afstemning. Det store, sort-hvide værk repræsenterer et møde og et håndtryk mellem det gamle København og det nye Nordhavn, og var altså publikums favorit i år.

Juryprisen blev uddelt til manden bag ”Mirror Wave” på byggepladshegnet ved Kongens Nytorv, Frederik Hesseldahl. Den udvalgte jury bestod i år blandt andet af sidste års vinder af Hegnspælen, Peter Skensved, projektchef i Københavns Kommune, Camilla Gøhler Ryberg, og skribent, debattør og kunstanmelder på Politiken, Trine Ross. Juryen pegede på vinderværket, fordi det har en evne til at trække hele byen ind og giver anledning til at tage en pause midt i den smukke og historiske arkitektur, der kendetegner Kongens Nytorv.

Tryk på billedet for at se flere billeder af vinderværkerne og de nominerede værker, og læs mere om Hegnspælen her.