DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

1. december 2017

Konkurrence: Find julens køreplaner, og vind et gavekort til Magasin

DOT har samlet alle julens køreplaner, så du kan lade bilen stå og have chauffør på hele december. Læs desuden, hvordan du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Magasin.

Er du træt af at springe snapsen over, og har du fået nok af at bruge din tid på at finde ikke-eksisterende parkeringspladser?
Bare rolig, du kan lade slæden stå derhjemme og i stedet tage offentlig transport til og fra julefrokost, juleshopping og nytår. DOT har gjort det nemt for dig at finde et lift ved at samle alle julens køreplaner her.
På www.dinoffentligetransport.dk kan du desuden få hjælp til billetter, planlægge din rejse og læse om trafikken lige nu.

Vind et julegavekort
Vil du gerne vinde en tidlig julegave? Vi udlodder fem gavekort på 500 kr. til Magasin, og du kan deltage i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Kører metroen hele julenat?

A: Ja
B: Nej

Send dit svar og fulde navn til redaktion@m.dk inden søndag den 10. december kl. 23:59. Vi trækker lod blandt de rigtige svar og kontakter vinderen indenfor fem hverdage.