DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

2. februar 2018

Hvilken rejsekort-type er du?

Rejser du i de samme zoner hver dag? Bruger du kun sjældent offentlig transport? Vil du kunne tjekke andre end dig selv ind? Der er et rejsekort til alle behov – find ud af hvilket, der passer bedst til dine.

Rejsekort, pendler kombi eller pendlerkort? Hvilket et har du, og endnu vigtigere: får du mest muligt ud af det, du har?

Det mest udbredte af de tre kort er rejsekort personligt, og antallet heraf stiger for hvert år, der går. Og det er ikke kun antallet af kort, der stiger. Den nyeste tilfredshedsundersøgelse viser nemlig, at de mange rejsekortbrugere også bliver gladere for at bruge det.
I Danmark blev der sidste år foretaget mere end 117 millioner rejser på rejsekort, og der er nu 2,4 millioner aktive brugere af kortet. Det svarer til, at hvis de aktive rejsekort blev delt ud til enkelte danskere, så ville cirka 40% af den danske befolkning bruge et rejsekort.

Spørgsmålet er nu, om alle har lige netop dét rejsekort, som passer bedst til deres transportbehov. Tjek oversigten ud, og find ud af, om du har lige præcis det kort, som passer bedst til dine transportbehov.

Du kan også læse mere og bestille de forskellige kort her.

Husk at det er sidste chance for at få pengene tilbage for ubrugte klip på klippekort. Hvis du indsender klippekort inden d. 8. februar kan du få refunderet pengene for klippene og porto. Læs mere her

Hvis du er interesseret i at læse mere om tilfredsheden med rejsekort, kan du dykke ned i den nyeste undersøgelse her.

Husk du altid kan læse flere Byen Rundt-nyheder her.