DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

2. februar 2018

Frost lyser vintermørke København op i februar

Frost Festival fyrer for 8. februar i træk op for lyset med interaktive værker og musik, der lokker københavnerne udenfor, selvom temperaturen siger vinter, og solen er taget sydpå.

Tænk på februar, og overvej hvilke billeder og ord, der dukker frem på lystavlen. For mange vil de mentale billeder formentlig være præget af varme vinterfrakker, indendørs hygge og en konstant higen efter at komme ud, mens det stadig er lyst. Det er netop disse tanker, Frost Festival gerne vil ryste posen for, og i hele februar sætter de fokus på og skruer op for lyset og lyden i København.

80 meter lys i mørket
Frost gentager sidste års bragende succes, og installerer det imponerende store værk, The Wave, på Ofelia Plads. Det interaktive værk inviterer til leg og beundring for både store og små og lyser Københavns Havn og pladsen op med et væld af farver og figurer.
I 2017 besøgte mere end 35.000 The Wave, og dengang blev det et stort hit på de sociale medier og et ”must-see” i byen i februar. Du kan se eller gense rækken af de mange lysende trekanter, der udgør installationen, alle ugens dage mellem kl. 06 og 23.

Hvad: The Wave
Hvor: Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, KBH K
Hvornår: Den 4. – 25. februar kl. 06-24
Læs mere her

Se Rundetaarn i et nyt lys
Nu bliver det muligt at opleve et af Københavns ultimative vartegn, Rundetaarn, i et helt nyt lys, når Skygazer transformerer loftet i bibliotekssalen til en stjernehimmel.
Da Christian den 4. byggede Rundetaarn i 1642, var det ment som et stjerneobservatorium, men i takt med at byen voksede, og mængden af kunstigt lys steg, blev det vanskeligere at observere stjernerne fra det 42 meter høje tårn.
I februar kan de astronomisk interesserede både kigge på stjerner på himlen fra toppen af tårnet og også på loftet i bibliotekssalen, mens et særligt soundtrack lyder i højtalerne og skaber en dyb ro hos de indendørs stjernekiggere.

Hvad: Skygazer
Hvor: Købmagergade 52A, KBH K
Hvornår: Den 6. – 25. februar kl. 10-18
Læs mere her

Fornyet energi med Lysterapi

Få meter fra Nørreport ligger Klub – et familiært refugium og medlemsklub, der i februar åbner op for alle og bliver et samlingssted for travle københavnere, der trænger til et anderledes energiboost, som ikke består af kaffe eller sukker. Klubs kælder bliver forvandlet til en lysterapibar og indrettet med lys og lyd, der ændrer sig i takt med, at klokken slår, og tiden går.
I løbet af februar er der også madklub, fredagsbarer og filmklubber på programmet  alt sammen skræddersyet til at genopfylde energikontoen hos deltagerne.

Hvad: Lysterapi
Hvor: Linnésgade 25, KBH K
Hvornår: Mandag-fredag kl. 08-20 og lørdag-søndag kl. 11-17 mellem den 5.-25. februar
Læs mere her

Frost festival arrangerer mere end 20 musik- og lysbegivenheder, der lokker københavnerne ud af hjemmets varme. Du kan læse mere om festivallen og arrangementerne her.

Læs flere Byen Rundt-nyheder her.