DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Vi indretter byggepladsen

Inden metrobyggeriet for alvor kan gå i gang, indretter vi en byggeplads i hvert område, hvor der skal bygges en metrostation. 

Den enkelte byggeplads bliver indrettet med hegn, skurvogne, store og små entreprenørmaskiner og materiel. Derefter er pladsen klar til anlægsarbejdet. Det tager typisk 3-4 måneder at indrette en byggeplads.

Der bliver opsat træpladehegn rundt om byggepladsen. Pladehegnet har til formål at afskærme byggepladsen og fungere som støjafskærmning, når selve anlægsarbejdet går i gang.

I forbindelse med Cityringsprojektet er der opsat seks kilometer hegn om Cityringens 21 byggepladser. Hegnene er mellem 2,5 og 4 meter høje.

Byggeriets mange hegn bliver brugt til kreative, kunstneriske indslag i form af Byens Hegn - Læs mere om projekt Byens Hegn