DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ Luk

Må jeg tage min cykel med i Metroen?

Du kan sagtens tage din cykel med i metroen. Husk dog at du kun må medbringe den uden for myldretiden, og at du skal købe en cykelbillet til den.

Myldretiden er om morgenen mellem kl. 7.00 - 9.00 og om eftermiddagen mellem kl. 15.30 - 17.30. Lørdag og søndag må du tage cyklen med på alle tider af døgnet.

I sommermånederne juni, juli og august må du ligeledes tage cyklen med på alle tider af døgnet.

Husk cykelbillet
Du skal også huske at købe en særlig cykelbillet. Du kan købe cykelbillet i billetautomaterne, der står på alle metrostationer. Det er ikke muligt at benytte en voksen- eller børnebillet til en cykel.

Rejser du med rejsekort, skal du benytte en check ind ekstra-kortlæser. Tryk først på + for at aktivere check ind ekstra funktionen. Hold dit rejsekort hen på Det Blå Punkt. Tryk på pilen for at vælge cykel. Tryk + for at vælge antal. Bekræft ved at holde dit rejsekort hen på det blå punkt, til du i displayet kan læse "OK" og "God rejse" samt en bekræftelse af, at du har checket det rigtige antal cykler ind.

OBS: Rejser du med rejsekort, og skal du med både S-tog og metro, så sørg for at checke din cykel ind ved rejsens start. Det koster ikke ekstra, og du undgår at skulle checke en ny rejse ind. Du kan også købe en mobilbillet til cyklen.

Se instruktions-guide (rejsekort.dk)

Christianiacykler, Long Johns, andre ladcykler mv. må ikke medtages i Metroen. Foldecykler, der fylder mindre end en almindelig kuffert, må dog gerne medtages i hovedstadens kollektive trafik uden køb af en cykelbillet.

Se flere spørgsmål og svar

Hvis du rejser uden billet til din cykel, medbringer cyklen indenfor myldretiden eller på anden vis ikke følger retningslinjerne for cykler i metroen, risikerer du at blive tildelt en kontrolafgift på 100 kr. Har du fået en kontrolafgift for at medbringe en cykel i spærretiden, må du ikke fortsætte rejsen med cykel.