Byen Rundt

Tilmeld dig Metroens inspirationsmail

Byen bugner af oplevelser, og dem vil Metroen gerne dele ud af. Derfor udsender vi hver måned nyhedsbrevet Byen Rundt, der guider dig til oplevelser i København og holder dig opdateret på, hvad der sker omkring Metroen og den kollektive trafik.

Nyheder fra Byen Rundt

I regn og slud skal høsten ud

5. maj 2017

Et mobilt marked er kommet til byen i form af Dit Lokalmarked. Her blive årstidens frugt og grønt solgt fra ladet af en specialbygget cykel.

Guide: Fire bemærkelsesværdige gader i København

5. maj 2017

Byen bugner af unikke og fascinerende bygninger. Ida Christoffersen guider til fire gader i København, hvor det er værd at stoppe op og kigge sig omkring.

DOT er kommet på Facebook

5. maj 2017

Hvordan er det nu lige, jeg tanker mit Rejsekort op, og må jeg egentlig tage en børnecykel med gratis i metroen? Nu kan du stille din spørgsmål på Facebook.

Graverboligen vender tilbage

5. maj 2017

Husker du graverboligen på Assistens Kirkegård? Den vender nu tilbage til sin gamle plads, hvor den skal stå lige oven på den kommende metrostation.

Kunst indtager metroen til Sydhavn

5. maj 2017

Skraldespande på væggene, højteknologiske lysinstallationer og mytologiske vægmalerier kommer til at gøre en tur med Sydhavnslinjen til en kunstoplevelse.

Guide: Forårsfornemmelser i byen

7. april 2017

I april kommer sommersolen snigende og lokker københavnerne ud af deres vinterskjul. Brug de første forårsdage på at nyde lyset og alt, hvad det bringer.

Ny hovedtrappe på Kongens nytorv

7. april 2017

Vi bygger hovedtrappen om, og bliver der for trængt, har du mulighed for at benytte den farvestrålende bagindgang til stationen.

Kender du fremtidens metronet?

7. april 2017

Den nye metrolinje, Cityringen, binder byen sammen og gør det muligt at komme nemt og hurtigt rundt i byen. Se linjeføringen her.

Byg din egen legobro

7. april 2017

Sidder du med en drøm om at blive stjernearkitekt en dag? Og savner dit indre legebarn at bygge med legoklodser i flere timer? Så tag forbi DAC i påsken.

Farvel til de første grønne hegn

7. april 2017

Lyserøde smækkys sendte kærlighed til Byens Hegn, da vi for nylig tog afsked med metrohegnet på Sønder Boulevard. Nu står for hegn for tur.