Byen Rundt

Tilmeld dig Metroens inspirationsmail

Byen bugner af oplevelser, og dem vil Metroen gerne dele ud af. Derfor udsender vi hver måned nyhedsbrevet Byen Rundt, der guider dig til de største oplevelser i København og holder dig opdateret på, hvad der sker omkring Metroen og den kollektive trafik.

Nyheder fra Byen Rundt

Guide: Forårsfornemmelser i byen

7. april 2017

I april kommer sommersolen snigende og lokker københavnerne ud af deres vinterskjul. Brug de første forårsdage på at nyde lyset og alt, hvad det bringer.

Ny hovedtrappe på Kongens nytorv

7. april 2017

Vi bygger hovedtrappen om, og bliver der for trængt, har du mulighed for at benytte den farvestrålende bagindgang til stationen.

Kender du fremtidens metronet?

7. april 2017

Den nye metrolinje, Cityringen, binder byen sammen og gør det muligt at komme nemt og hurtigt rundt i byen. Se linjeføringen her.

Byg din egen legobro

7. april 2017

Sidder du med en drøm om at blive stjernearkitekt en dag? Og savner dit indre legebarn at bygge med legoklodser i flere timer? Så tag forbi DAC i påsken.

Farvel til de første grønne hegn

7. april 2017

Lyserøde smækkys sendte kærlighed til Byens Hegn, da vi for nylig tog afsked med metrohegnet på Sønder Boulevard. Nu står for hegn for tur.

Tunnelbyggeriet på Cityringen er afsluttet

3. marts 2017

De fire tunnelboremaskiner på Cityringen kan gå på pension efter at have anlagt to tunneler på hver 15,5 kilometer. Dermed har projektet nået en kæmpe...

CPH:DOX når film er mere end underholdning

3. marts 2017

En af verdens største dokumentarfilmfestivaler åbner endnu en gang dørene til de danske biografsale. Og det er ikke "bare" dokumentarfilm, den lokker med.

Kom med til indvielse

3. marts 2017

Bagudgangen på Kongens Nytorv Station har fået et gevaldigt pift, og mandag den 6. marts fra 16 til 17 er der fernisering med bobler og macarons.

Guide: Markeder i marts

3. marts 2017

Tag forskud på sommerens loppesænon med fire indendørs markeder, der alle er en sand kræmmer værdig.

Besøg metrobyggeriet på Øster Søgade

3. marts 2017

Kom helt tæt på metrobyggepladsen i Sortedams Sø, når vi inviterer indenfor søndag den 26. marts. <br/>