Jagten på metroens diamanter

Tag familien med på skattejagt d. 18 og 19. februar kl. 10-16, når Metroselskabet i samarbejde med Magasin, Amager Centret og Frederiksberg Centret inviterer til skattejagt i vinterferien. Saml diamanter, få sjove oplevelser og vær med i konkurrencen om fede præmier.

De modige metroarbejdere har mistet de diamanter, der giver dem evnerne til at bygge metroen. Derfor har de brug for din hjælp. Der findes fire forskellige diamanter - en for MOD, STYRKE, KLOGSKAB og SAMARBEJDE. Du skal finde alle fire diamanter for at hjælpe metroarbejderne og vinde de fede præmier.

Sådan gør du

Start skattejagten ved nedgangen til metroen på Nørreport. Her får du din egen metrohjelm, et skattekort og en pose til diamanterne. Brug skattekortet til at finde de fire poster, som alle ligger tæt ved metrostationer. Ved hver post finder du en af de fire diamanter, sjove oplevelser og et spørgsmål, du skal besvare for at være med i konkurrencen.  
 
Skattejagten er gratis, men husk gyldig metrobillet. To børn under 12 år kører gratis med en voksen.
 

De klogeste og heldigste diamantjægere vinder

Ved alle poster er der et spørgsmål, der handler om en af de fire evner. Når du har svaret på alle fire spørgsmål, afleverer du kuponen ved en af posterne. Du kan også tage et billede af kuponen og sende til skattejagt@m.dk. Så er du med i lodtrækningen om superflotte præmier.

Præmier:

2 x gavekort til BR i Magasin du Nord på kr. 5000,- 

Lego Mindstorm EV3 værdi kr. 2995,-

Playstation 4 (500 gb) værdi kr. 2500,-

2 x Razor trickløbehjul værdi pr. stk. kr. 1.395,-